BAŞKAN AKEL AKDAĞ KONUSUNU TBMM GÜNDEMİNE TAŞIYABİLİRİZ

BAŞKAN AKEL AKDAĞ KONUSUNU TBMM GÜNDEMİNE TAŞIYABİLİRİZ Kütahya’nın Gediz ilçesinde bulunan Akdağ Sarıyer mevkiinde yapılan sondaj çalışmaları ile ilgili geçtiğimiz günlerde Kütahya’nın Sesinde yapılan vatandaşların endişesini...

BAŞKAN AKEL AKDAĞ KONUSUNU TBMM GÜNDEMİNE TAŞIYABİLİRİZ
REKLAM ALANI
Yayınlama: 29.08.2024
55
A+
A-

BAŞKAN AKEL AKDAĞ KONUSUNU TBMM GÜNDEMİNE TAŞIYABİLİRİZ

Kütahya’nın Gediz ilçesinde bulunan Akdağ Sarıyer mevkiinde yapılan sondaj çalışmaları ile ilgili geçtiğimiz günlerde Kütahya’nın Sesinde yapılan vatandaşların endişesini dile getirilen haber sonrası Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel konunun takipçisi olacağını söyledi.

Bu kapsamda Gürlek ve Pınarbaşı Köyleri arasında yer alan Sarıyer mevkiinde gerçekleştirilen MTA sondaj çalışmaları nedeniyle, Akdağ Yok Olmasın Platformu Üyeleri, Gürlek ve Pınarbaşı Köyü Muhtarları, Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel ile bir araya geldi.

Başkanlık makamında gerçekleştirilen ve MHP İlçe Başkanı Fatih Aydın, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Gültekin, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı ve Akdağ Yok Olmasın Platformu Üyesi Selim Çaylak, Akdağ Yok Olmasın Platformu Temsilcisi İbrahim Demir, Yönetim Kurulu Üyeleri, Pınarbaşı Köyü Muhtarı Tahir Öztürk ve Gürlek Köyü Muhtarı Kemal Can’ın katıldığı toplantıda, bölgenin ekosistemine ve Akdağ’a olası etkiler tartışıldı.

Yapılan sondaj sırasında su kaynaklarına zarar verilmemesi gerektiğini belirten Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, “Sondaj yapılan bölge ile su kaynaklarının yakın olması endişe vermektedir. Gediz Belediyesi olarak Akdağ’ın korunması için olayın sürekli takipçisi olacağız. Gerekirse bu konuyu Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne taşıyacağız” dedi.

Akdağ Yok Olmasın Platformu Temsilcisi İbrahim Demir, Başkan Akel’e vermiş olduğu destekleri için teşekkür etti.

HABER RECEP BAYSAL

REKLAM ALANI