ALTINKENT KÖYÜNDE ALTYAPI ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR

ALTINKENT KÖYÜNDE ALTYAPI ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR Kütahya’nın Gediz ilçesine bağlı Altınkent Köyü'nde devam eden altyapı çalışmaları hızla ilerliyor. AK Parti Gediz İlçe Başkanı Osman Yılmaz,...

ALTINKENT KÖYÜNDE ALTYAPI ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR
REKLAM ALANI
Yayınlama: 11.10.2024
1
A+
A-

ALTINKENT KÖYÜNDE ALTYAPI ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR

Kütahya’nın Gediz ilçesine bağlı Altınkent Köyü’nde devam eden altyapı çalışmaları hızla ilerliyor. AK Parti Gediz İlçe Başkanı Osman Yılmaz, İl Genel Meclisi Üyesi Bünyamin Özer ve AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri, köydeki çalışmaları yerinde inceledi. Heyet, köy muhtarı Tarık Akpınar’dan yapılan çalışmalarla ilgili detaylı bilgi aldı.

AK Parti İlçe Başkanı Osman Yılmaz, inceleme sırasında yaptığı açıklamada, köylerin altyapı sorunlarını çözmek için yorulmadan çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Yılmaz, “Hizmet götürmek bizim en önemli önceliğimizdir. Köylerimizde yaşam kalitesini artırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Altınkent Köyü’nde yapılan bu altyapı çalışmaları da halkımızın daha konforlu bir hayat sürmesi adına büyük önem taşıyor. Yorulmadan, usanmadan hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Bu inceleme ziyaretinin ardından Altınkent Köyü’ndeki altyapı çalışmalarının kısa süre içinde tamamlanarak köy halkının kullanımına sunulması hedefleniyor.

HABER RECEP BAYSAL

FOTO GEDİZ AK PARTİ

 

REKLAM ALANI