AK Parti Teşkilatı Gençlerle Murat Dağı Gençlik Kampı’nda Buluştu

AK Parti Teşkilatı Gençlerle Murat Dağı Gençlik Kampı'nda Buluştu Kütahya'nın Gediz ilçesinde hayata geçirilen Murat Dağı Gençlik Kampı, AK Parti İl ve ilçe teşkilatının gençlerle bir...

AK Parti Teşkilatı Gençlerle Murat Dağı Gençlik Kampı’nda Buluştu
REKLAM ALANI
Yayınlama: 02.05.2025
1
A+
A-

AK Parti Teşkilatı Gençlerle Murat Dağı Gençlik Kampı’nda Buluştu

Kütahya’nın Gediz ilçesinde hayata geçirilen Murat Dağı Gençlik Kampı, AK Parti İl ve ilçe teşkilatının gençlerle bir araya geldiği coşkulu bir etkinlikle kapılarını açtı. Açılış törenine AK Parti Kütahya İl Başkanı Ceyda Çetin Erenler, AK Parti Kütahya Milletvekili Adil Biçer, Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürü Bülent Küçük ve AK Parti Gediz İlçe Başkanı Osman Yılmaz katıldı.

Gediz’de yükselen Murat Dağı Termal Kayak Merkezi bünyesinde kurulan Gençlik Kampı’nın açılışının ilk gününde gençlerle buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Kütahya İl Başkanı Ceyda Çetin Erenler, kampın AK Parti’nin gençlere verdiği değerin somut bir göstergesi olduğunu vurguladı.

Projenin 2021 yılında Gençlik ve Spor Bakanlığı öncülüğünde başlatıldığını, 2022’de ihale edildiğini ve 2025 yılında tamamlanarak hizmete sunulduğunu belirten Erenler, “Lafla değil, eserlerimizle konuşuyoruz” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin ilk ve tek Termal ve Kayak Merkezi olma özelliğini taşıyan Gençlik Kampı, aynı zamanda Türkiye’nin ilk Beyaz (Kar) Kampı, ilk ve tek Yüksek İrtifalı Gençlik Kampı ve 12 ay boyunca hizmet verecek ilk Gençlik Kampı olma özellikleriyle dikkat çekiyor. Bu özellikleriyle kampın, şehrin doğa turizmine önemli katkılar sağlaması bekleniyor.

Kampın İçeriği Gençleri Cezbediyor

215 kişilik yatak kapasitesine sahip olan Murat Dağı Gençlik Kampı, gençlerin ihtiyaç duyacağı birçok imkanı bir arada sunuyor. Tesiste termal yarı olimpik havuz, yemekhane, kapalı spor salonu, basketbol ve voleybol sahası, satranç alanı, amfi tiyatro, fitness alanları ve kamelyalar bulunuyor. Ayrıca, adrenalin tutkunları için 32 parkurlu Macera Alanı (Survivor Parkuru) da kampın dikkat çeken özellikleri arasında yer alıyor.

Başkan Yılmaz: “Gençlerimiz İçin Değerli Bir Yatırım”

Konuyla ilgili görüşlerini dile getiren AK Parti Gediz İlçe Başkanı Osman Yılmaz, Murat Dağı Gençlik Kampı’nın Gediz ve Kütahya için önemli bir kazanım olduğunu ifade etti. Yılmaz, “Gençlerimiz için böylesine kapsamlı ve modern bir tesisin hayata geçirilmesinden büyük mutluluk duyuyoruz. Bu kamp, gençlerimizin hem sosyal hem de sportif gelişimlerine katkı sağlayacak değerli bir yatırım olmuştur. Türkiye’mize, Kütahya’mıza ve Gediz’imize hayırlı uğurlu olsun. Bu hizmetin hayata geçmesinde emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Gençlik ve Spor Bakanımıza, AK Parti il başkanımız ve milletvekillerimize, Gençlik Spor İl Müdürümüze teşekkür ediyorum” dedi.

Murat Dağı Gençlik Kampı’nın açılışı, bölgedeki gençler ve vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Kampın, bölge turizmine canlılık katması ve gençlerin aktif ve sağlıklı yaşamlarına katkıda bulunması bekleniyor.

RECEP BAYSAL

REKLAM ALANI