AK PARTİ GEDİZ İLÇE TEŞKİLATI 8. OLAĞAN KONGRESİ 20 EKİM’DE GERÇEKLEŞECEK

AK PARTİ GEDİZ İLÇE TEŞKİLATI 8. OLAĞAN KONGRESİ 20 EKİM’DE GERÇEKLEŞECEK Kütahya’nın Gediz ilçesinde, AK Parti 8. Olağan İlçe Kongresi'nin tarihi belirlendi. Kongre, 20 Ekim Pazar...

AK PARTİ GEDİZ İLÇE TEŞKİLATI 8. OLAĞAN KONGRESİ 20 EKİM’DE GERÇEKLEŞECEK
REKLAM ALANI
Yayınlama: 11.10.2024
12
A+
A-

AK PARTİ GEDİZ İLÇE TEŞKİLATI 8. OLAĞAN KONGRESİ 20 EKİM’DE GERÇEKLEŞECEK

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, AK Parti 8. Olağan İlçe Kongresi’nin tarihi belirlendi. Kongre, 20 Ekim Pazar günü saat 16.00’da İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Spor Salonu’nda yapılacak. Kongrede 401 delege oy kullanacak, Gediz genelinde ise 6 bin AK Parti üyesi bulunuyor. Kongrede mevcut İlçe Başkanı Osman Yılmaz, tek aday olarak seçime girecek.

Başkan Osman Yılmaz: “Birlik ve Beraberlik İçinde Kongremizi Gerçekleştireceğiz”

Kongreye ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Osman Yılmaz, şu ifadeleri kullandı:

“AK Parti ailesi olarak, Gediz’de her zaman birlik ve beraberlik içinde olduk. 20 Ekim’de gerçekleştireceğimiz kongremizde de aynı ruhla bir araya geleceğiz. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarla Gediz’e hizmet etmeye devam ettik, bundan sonra da aynı azimle çalışacağız. Delegelerimizin oylarıyla yeniden bu göreve talibim ve tüm teşkilatımızla el ele vererek ilçemiz için daha güzel işler yapmayı hedefliyoruz. Kongremizin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.”

Başkan Osman Yılmaz, kongrenin AK Parti’nin Gediz’deki gücünü ve birliğini pekiştireceğini belirterek, tüm partililere ve vatandaşlara katılım çağrısında bulundu.

HABER RECEP BAYSAL

FOTO GDZ AK PARTİ

REKLAM ALANI