AK PARTİ GEDİZ 8. OLAĞAN KONGRESİ GERÇEKLEŞTİ

AK PARTİ GEDİZ 8. OLAĞAN KONGRESİ GERÇEKLEŞTİ AK Parti’nin Türkiye genelinde başlattığı 8.Olağan Kongrelerinde Kütahya’da dördüncü kongre Gediz’de yapıldı. Gediz İlçe Gençlik ve Kapalı Spor...

AK PARTİ GEDİZ 8. OLAĞAN KONGRESİ GERÇEKLEŞTİ
REKLAM ALANI
Yayınlama: 21.10.2024
6
A+
A-

AK PARTİ GEDİZ 8. OLAĞAN KONGRESİ GERÇEKLEŞTİ

AK Parti’nin Türkiye genelinde başlattığı 8.Olağan Kongrelerinde Kütahya’da dördüncü kongre Gediz’de yapıldı. Gediz İlçe Gençlik ve Kapalı Spor Salonunda yapılan kongrede 13 ay önce AK Parti Genel Merkezince ilçe başkanı olarak atanan Osman YILMAZ, delegelerin  katıldığı kongrede tek aday olarak yer aldı.

Kongreye; AK Parti Genel Merkezinden MKYK Üyesi Muhammed Ali Kaldırım, AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, AK Parti Kütahya Milletvekilleri Av. Adil Biçer, Mehmet Demir ve İsmail Çağlar Bayırcı, Ak Parti Önceki dönem belediye başkanları Dr.Mehmed Ali Saraoğlu ve Muharrem Akçadurak, Pazarlar Belediye Başkanı Bilal Demirci, AK Parti’nin il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Gökler Belediye Başkanı Kerim Şahin , İl Genel Meclis üyeleriyle belde teşkilat başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları yöneticileri, çevre ilçelerdeki partililer katıldı.

TEK ADAY-TEK LİSTE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 8.olağan kongreler için yaptığı görsel açıklamanın izletilmesi, kongreye gönderdiği yine görsel bir kutlama ve başarı dileğinin yer aldığı bir başka açıklamasının izlenmesinin ardından kongrenin siyasi konuşmalar bölümünde AK Parti Gediz İlçe Başkanı ve Gediz İlçe Başkan Adayı Osman YILMAZ ilk konuşmayı yaptı.

 

UMUDUN, İCRAATIN, GELECEĞİN ADIYIZ

Yılmaz, 8.Olağan kongre için salonda hazır olan herkese tek tek hoş geldin diyerek selamladı. Başkan Yılmaz konuşmasında şu açıklamalarda bulundu;

“ Ak parti Gediz 8. Olağan kongremize hepiniz hoşgeldiniz. Bu gün burada bir arada olmanın gururunu yaşıyoruz. Öncelikle geçmişten bugüne vatan uğruna can veren şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Kıymetli kardeşlerim 2000 li yılların başında ülkemiz siyasi kriz ve ekonomik krizin eşiğindeydi. Bu süreçte milletimizin teveccühüyle iktidara gelen ak parti tüm dünyada söz sahibi bir teşkilat haline gelmiştir. Bu gün  burada olmamızın bir nedenide bu güçlü birlikteliğimizi sürdürme inancıdır. Değerli hemşerilerimiz Gediz ilçemiz Ak parti iktidarları döneminde tarih yazdı.  Büyük yatırım ve hizmetler yapıldı.  Ak Parti tüm türkiyede olduğu gibi Gedizimize de çok büyük hizmetler yaptı. Bu uğurda emeği geçen Milletvekillerimize belediye başkanlarımıza ilçe başkanları ve yönetim kurullarına ve belediye meclisine teşekkür ediyorum. Bizler teşkilat olarak milletimiz yanında olduk. Telefonlarımız ve kapılarımız sonuna kadar açıktır. Hizmet için gece gündüz çalışacağız.   Bu güne kadar partimizin tüm kademelerinde yer almış partidaşlarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum.  Bizler bu millete efendi değil hizmetkar olmaya geldik. Bu duygu ve düşüncelerle 8. Olağan kongremizin hepimize hayırlı olmasını diliyorum. ‘’

 

 

AK Parti Kütahya Milletvekilleri Mehmet Demir, İsmail Çağlar Bayırcı, Av. Adil Biçer ,AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay partililerine hitap etti.

RAPORLAR OKUNDU-İBRA EDİLDİ-SEÇİM YAPILDI

Protokol  konuşmalarının ardından ilçe teşkilatının hesap raporları, tahmini bütçeleri ve faaliyet raporları okunarak oy birliğiyle kabul edildi ve delegeler yeni İlçe Yönetimiyle İl Delegeleri için oy kullandı.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.