15 TEMMUZ’DA ŞEHİTLİKLER ZİYARET EDİLDİ Kütahya’nın Gediz ilçesinde protokol üyeleri tarafından 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma etkinlikleri kapsamında Şehit Kabirleri ziyaret edildi. Şehit Kabirlerini ziyaretle başlayan 15 Temmuz etkinlikleri programına; Gediz Kaymakamı Hakan Alkan, Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, İlçe Protokolü ve Şehit yakınları katıldı. Şehit kabirleri ziyaretinin ardından öğle namazına müteakip Gediz Ulu Camii’nde birlik ve beraberliğimiz için mücadele ederek ebediyete intikal eden tüm şehitlerimiz için mevlid-i şerif okutularak dua edildi. Bundan 8 yıl önce Fetö örgütü tarafından darbe girişiminin engellendiğini ve büyük bir mücadele örneği gösterildiğini vurgulayan Belediye Başkanı Necdet Akel, “15 Temmuz gecesi vatanımızı ve demokrasimizi korumak uğruna can veren şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

  GEDİZ’DE VATANDAŞLARA AŞURE İKRAMI Kütahya’nın Gediz ilçesinde Belediye Başkanlığı, Muharrem ayı nedeniyle öğle namazına müteakip Belediye hizmet binası yanında vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Muharrem ayının bereketini ve...

15 TEMMUZ’DA ŞEHİTLİKLER ZİYARET EDİLDİ  Kütahya’nın Gediz ilçesinde protokol üyeleri tarafından 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma etkinlikleri kapsamında Şehit Kabirleri ziyaret edildi. Şehit Kabirlerini ziyaretle başlayan 15 Temmuz etkinlikleri programına; Gediz Kaymakamı Hakan Alkan, Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, İlçe Protokolü ve Şehit yakınları katıldı. Şehit kabirleri ziyaretinin ardından öğle namazına müteakip Gediz Ulu Camii’nde birlik ve beraberliğimiz için mücadele ederek ebediyete intikal eden tüm şehitlerimiz için mevlid-i şerif okutularak dua edildi. Bundan 8 yıl önce Fetö örgütü tarafından darbe girişiminin engellendiğini ve büyük bir mücadele örneği gösterildiğini vurgulayan Belediye Başkanı Necdet Akel, “15 Temmuz gecesi vatanımızı ve demokrasimizi korumak uğruna can veren şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.
REKLAM ALANI
Yayınlama: 29.07.2024
4
A+
A-

 

GEDİZ’DE VATANDAŞLARA AŞURE İKRAMI

Kütahya’nın Gediz ilçesinde Belediye Başkanlığı, Muharrem ayı nedeniyle öğle namazına müteakip Belediye hizmet binası yanında vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Muharrem ayının bereketini ve kardeşlik duygularını paylaşmanın önemine vurgu yapan Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel; “Bizleri bir arada tutan değerlerin başında gelen Aşure Günü; bereket, paylaşma, birlik ve beraberliğimizin simgesidir. Kültürümüzde önemli bir yere sahip olan Muharrem ayı ve Aşure Günü vesilesiyle vatandaşlarımıza aşure ikramında bulunduk. Birliğimizin daim olmasını diliyor, hemşerilerimizin ve tüm İslam âleminin Muharrem ayını kutluyorum” dedi.

REKLAM ALANI