Gediz Meslek Yüksekokulu’na Yeni Müdür Atandı

Gediz Meslek Yüksekokulu'na Yeni Müdür Atandı Kütahya'nın Gediz ilçesinde bulunan Dumlupınar Üniversitesi Gediz Meslek Yüksekokulu'na yeni müdür atandı. Dumlupınar Üniversitesi Yönetimi, Mayıs ayında okul müdürlüğüne getirilen...

Gediz Meslek Yüksekokulu’na Yeni Müdür Atandı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 29.08.2024
Düzenleme: 29.08.2024
39
A+
A-

Gediz Meslek Yüksekokulu’na Yeni Müdür Atandı

Kütahya’nın Gediz ilçesinde bulunan Dumlupınar Üniversitesi Gediz Meslek Yüksekokulu’na yeni müdür atandı. Dumlupınar Üniversitesi Yönetimi, Mayıs ayında okul müdürlüğüne getirilen Doç. Dr. Hasan Basri Karayel ve ekibinin istifasının ardından, Gediz Meslek Yüksekokulu’nun yeni müdürü olarak Prof. Dr. Muhammed Sait Gökalp’i atadı.

Doç. Dr. Hasan Basri Karayel’in istifası ile ilgili olarak ne Dumlupınar Üniversitesi Rektörlüğü’nden ne de Gediz Meslek Yüksekokulu’ndan resmi bir açıklama yapılmadı.

Gediz MYO’na müdür olarak atanan Prof. Dr. Muhammed Sait Gökalp, Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde öğretim görevlisi olarak görev yapıyordu ve aynı zamanda ÖSYM Kütahya sınav koordinatörlüğü görevini yürütüyordu.

Geniş bir iş deneyim olan Gökalp  Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde Arş. Gör. olarak başladığı kariyerinde, University of Sydney’de araştırmacı olarak, Selçuk Üniversitesi’nde Dr. Arş. Gör. olarak görev yaptı. Ayrıca, Massachusetts Institute of Technology (MIT) ‘de post-doktora araştırmacı olarak çalıştıktan sonra 2015’ten itibaren Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nde Doçent Doktor olarak görev aldı. 2021 yılında profesör unvanını kazanan Gökalp, halen bu görevine devam etmekte.

Gökalp’in geniş uluslararası ve ulusal akademik deneyimi, Gediz Meslek Yüksekokulu’nun yönetiminde önemli bir katkı sağlayacağı öngörülüyor.

Haber recep baysal

 

 

REKLAM ALANI