TÜRKİYE’NİN EN UZUN RENKLİ KAYDIRAĞI MURAT DAĞINDA AÇILDI

TÜRKİYE’NİN EN UZUN RENKLİ KAYDIRAĞI MURAT DAĞINDA AÇILDI Gediz Murat Dağı Termal ve Kayak Merkezinde 260 metrelik Türkiye’nin en uzun renkli kaydırağı açıldı. Ege Bölgesinin en yüksek...

TÜRKİYE’NİN EN UZUN RENKLİ KAYDIRAĞI MURAT DAĞINDA AÇILDI
REKLAM ALANI
Yayınlama: 25.09.2024
16
A+
A-

TÜRKİYE’NİN EN UZUN RENKLİ KAYDIRAĞI MURAT DAĞINDA AÇILDI

Gediz Murat Dağı Termal ve Kayak Merkezinde 260 metrelik Türkiye’nin en uzun renkli kaydırağı açıldı.

Ege Bölgesinin en yüksek rakımında yer alan, endemik bitkilere ve şifalı sulara ev sahipliği yapa, kar tatili, kış sporları ve termal turizme sahip Murat Dağında turizm potansiyelinin gelişmesine büyük katkı sağlayacak renkli kaydırağın açılışı bugün yapıldı.

Açılış programı Kütahya Millet Vekili Ahmet Erbaş, Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, Siyasi Parti Temsilcileri, Belediye Meclis üyeleri, İl ve İlçe daire amirleri, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları, Muhtarlar ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi.

Renkli kaydırağın açılışında konuşmasını yapan Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel “Ülkemizin en uzun renkli kaydırağını ilçemize kazandırmanın gururunu duyuyorum. Murat dağımız, üzerindeki doğal güzelliklerinin altında ki kaynaklardan daha değerli olduğunu hepimize göstermektedir. Bu doğal güzelliklerin yanı sıra heyecan dolu bir yeniliği sizlere sunuyoruz. Gediz’in yarınına ve faydasına olacak yatırımları en doğru zamanda, en kısa sürede hayata geçirerek 12 ay süresince tercih edilecek harika bir alanı hizmete açıyoruz. İlçemizin turizm potansiyelinin gelişmesine katkı sağlayacaktır. Ülkemizin en uzun renkli kaydırağı tüm ziyaretçilerimizin aileleriyle birlikte keyifli ve adrenalin dolu anlar yaşayabileceği, güzel anılar biriktirebileceği bir tesis haline gelmiştir. Bu yatırımın hayata geçmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kütahya Millet Vekili Ahmet Erbaş öncelikle emeği geçen herkese teşekkür ederek İklim değişikliğinden dolayı istenilen kadar kar yağmadığını belirterek bu yıl beklenilen karın yağarak her yeri kaplamasını temenni etti. 260 metre ile Türkiye’nin en uzun kaydırağı olduğunu vurgulayan Erbaş Gediz’e hayırlı olmasını diledi.

MURAT DAĞI ÜLKEMİZDE YILLARDIR ALTIN MADENİ ARAMASI İLE GÜNDEME GELİYOR

Açılış konuşmasında Erbaş “Uzun süredir Murat Dağı bu güzellikler yerine, soğuk ve sıcak suyu içinde barındıran Avrupa’da ki ilk üç dağdan biri olması yerine, bu güzel temiz havasına, suyuna konuşacağımız yerde yıllardır Ülkemizde altın madeni araması ile gündeme geliyor. Ne olursa olsun bu güzelim doğamızı, ormanlarımızı, su kaynaklarımızı çıkar uğruna adı hangi maden olursa olsun heba etmeyelim. Sadece yeşillik, güzellik olarak değil bu bölgede ki Uşak dahil su kaynaklarının en büyük havzası. El birliği ile siyasi parti gözetmeksizin burada yapılacak olan bu talana ve bundan sonra yapılmak istenecek olan talanlara dur diyelim. Buralar bize mirastır.

BAŞKALARININ KUSURLARIYLA UĞRAŞMAYALIM

Eğer çıkar ve koltuk peşinde değilsek, kul hakkı deyince içimiz titriyorsa işte o zaman omurgalı insan oluyoruz. Bütün mücadelemiz bu olmalı. Çünkü genellikle insanlar kendi kusurları ile saklambaç, başkalarının kusurlarını yakalamak için de yakalamaca oynarlar. Buradan bütün Belediye Başkanlarıma, bütün İlçe Başkanlarıma, Siyaset yapan Milliyetçi Hareket Partisinde ki bütün arkadaşlarıma söylüyorum başkalarının kusurlarıyla uğraşmayın. Başkalarının kusurlarını ortaya çıkartmakla da uğraşmayın. Kul hakkı yemeden, adaletten ayrılmadan yalnızca çalışalım.

CUMHUR İTTİFAKI İÇİNDE HİZMETLERİMİZLE TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLALIM

Sayın Cumhurbaşkanımızla, Genel Başkanımız el ele verdi yıllardır bütün dünyaya meydan okuyorlar. Bunun adına da Cumhur ittifakı diyorlar. Biz bu Cumhur ittifakı içinde, işte burada gümbür gümbür hizmetlerimizle, çalışmalarımızla Türkiye’ye örnek olalım. Yaptığımız mücadele, hak ve adaletle örnek olalım. 5 bin şehidimizin üzerine siyaset yapıyoruz. Bizim üzerimizde çok vebal var. Bizim çok dikkatli olmamız lazım. Genel Başkanımızın izinde yürürken çok dikkatli olmamız lazım. Mücadelemizi bu şekilde yapmamız lazım.

MURAT DAĞINI ÖNCE KENDİMİZ BENİMSEYECEĞİZ SONRA TANITACAĞIZ,BİZİM TANIMAMIZ YETMEZ

Murat Dağını bizim bilmemiz yetmez. Bu güzellikleri bizim tanımamız da yetmez. Lütfen Önce Kütahya’ya sonra çevre illere, Türkiye’ye ve dünyaya Murat Dağını tanıtalım. Hem sıcak suyu hem soğuk suyu olan bu güzellikleri tanıtalım. Önce kendimiz benimseyeceğiz, kendimiz reklamını yapacağız. Burası Kütahya hem tarih kokuyor hem güzellik kokuyor. Gelin etrafımızda ki güzellikleri Kütahya’mızı paylaşalım” dedi.

Renkli kaydırağın açılışı Müftü Sebahattin Turan’ın duası eşliğinde gerçekleştirildikten sonra Millet Vekili Ahmet Erbaş ve Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel’in kayak yapması ile renklendi. Kayak gösterilerinin sonunda ziyaretçilere ikramlar yapıldı.

 

REKLAM ALANI