GEDİZ FEN LİSESİ’NİN SEVİLEN MÜDÜRÜ BİLİM SANAT MERKEZİNE ATANDI

GEDİZ FEN LİSESİ’NİN SEVİLEN MÜDÜRÜ BİLİM SANAT MERKEZİNE ATANDI Kütahya’nın Gediz ilçesinde başarılı çalışmaları ile adından söz ettiren Fen Lisesi Müdürü Ali Demiray yeniden Gediz Bilim...

GEDİZ FEN LİSESİ’NİN SEVİLEN MÜDÜRÜ BİLİM SANAT MERKEZİNE ATANDI
REKLAM ALANI
Yayınlama: 09.07.2024
26
A+
A-

GEDİZ FEN LİSESİ’NİN SEVİLEN MÜDÜRÜ BİLİM SANAT MERKEZİNE ATANDI

Kütahya’nın Gediz ilçesinde başarılı çalışmaları ile adından söz ettiren Fen Lisesi Müdürü Ali Demiray yeniden Gediz Bilim Sanat Merkezi Müdürlüğüne getirildi.

Gediz Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü iken Fen Lisesi Müdürlüğüne görevlendirilen Ali Demiray, görev yaptığı süre boyunca Fen Lisesinde birçok başarılı çalışmaya imza atarak okulun ismini ön plana çıkarmayı bildi. Özellikle son dönemde Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Fikrine Sahip Çık Patent Hackathon yarışmasında Gediz Fen Lisesinin patenti olan “Yenilenebilir Hibrit Enerji Kullanan Termoelektrik Su Üreticisi” birinci olarak 60 bin TL ödülü okula kazandırmıştı. Ayrıca akademik başarının yanında yapılan sosyal etkinliklerle öğrencilerin gönlünde yer edindi.

Gediz Fen Lisesindeki görev süresinin ardından tekrar Gediz Bilim ve Sanat Merkezi Müdürlüğüne dönen Ali Demiray’a İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bahadur tarafından plaket takdim edildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahadur, “Gediz Fen Lisesi Müdürü olarak görev süresi boyunca fedakârca, samimi ve aktif bir şekilde öğrencilerin eğitimine sağladığı çok değerli katkıları için Ali Hocamıza teşekkür ediyorum. Yeni görevinde de başarılar diliyorum” dedi.

REKLAM ALANI