BAŞKAN AKEL ÇİFTÇİLERİN İLK HASADINA KATILDI

BAŞKAN AKEL ÇİFTÇİLERİN İLK HASADINA KATILDI Kütahya’nın Gediz ilçesinde Belediye Başkanı Necdet Akel, Dayınlar Mahallesinde bulunan tarlalarında hasat yapan çiftçileri ziyaret ederek mahsullerin bereketli olması temennisinde...

BAŞKAN AKEL ÇİFTÇİLERİN İLK HASADINA KATILDI
REKLAM ALANI
Yayınlama: 01.07.2024
10
A+
A-

BAŞKAN AKEL ÇİFTÇİLERİN İLK HASADINA KATILDI

Kütahya’nın Gediz ilçesinde Belediye Başkanı Necdet Akel, Dayınlar Mahallesinde bulunan tarlalarında hasat yapan çiftçileri ziyaret ederek mahsullerin bereketli olması temennisinde bulundu.

Tarla ziyaretinde Başkan Akel, Biçerdöver koltuğuna oturarak bir süre hasat gerçekleştirirken, hasadı yapılan arpa danelerini inceledi.

Çiftçilerle de sohbet eden Akel, zorlu koşullar altında toprağı işletmekten vazgeçmeyen üreticilere verdikleri emek ve özverileri için teşekkür etti

Çiftçilerin bir yıllık emeklerini hasat ettiklerini belirten Başkan Akel, “Bugün Dayınlar Mahallemizde ilk arpa hasadını gerçekleştiren çiftçilerimiz ile buluştuk. Mehmet ustamızla ekimini de beraber gerçekleştirmiştik. Toprak ile tohumu ve insanlığı buluşturan emektar çiftçilerimizi ziyaret ettik.  Bereketli topraklarımıza alın terlerini döken ve umutlarını toprağa eken çiftçilerimizin hasat mevsimlerinin hayırlı ve bereketli olmasını temenni ediyorum” dedi.

REKLAM ALANI