GEDİZ’DE TAZİYE ÇADIRI HİZMETİ BAŞLADI

GEDİZ’DE TAZİYE ÇADIRI HİZMETİ BAŞLADI Kütahya’nın Gediz ilçesinde Belediye tarafından yakınlarını kaybeden acılı vatandaşların yanında olmak amacıyla taziye çadırı hizmeti başlatıldı. Belediye personelince kurulacak olan taziye çadırı,...

GEDİZ’DE TAZİYE ÇADIRI HİZMETİ BAŞLADI
REKLAM ALANI
Yayınlama: 21.06.2024
30
A+
A-

GEDİZ’DE TAZİYE ÇADIRI HİZMETİ BAŞLADI

Kütahya’nın Gediz ilçesinde Belediye tarafından yakınlarını kaybeden acılı vatandaşların yanında olmak amacıyla taziye çadırı hizmeti başlatıldı.

Belediye personelince kurulacak olan taziye çadırı, yakınlarını kaybeden ailelerin ve sevenlerinin bir araya gelip birlikte acılarını paylaşabilecekleri, geleneksel Türk taziye kültürüne uygun bir ortam sunmayı amaçlıyor.

Her zaman vatandaşlarımızla birlikte oluyoruz. Mutlu günlerinde olduğu gibi acı günlerinde de yanında olacağız diye konuşan Belediye Başkanı Necdet Akel;“Gedizli hemşerilerimizin taziye ihtiyaçlarını karşılamak ve zor zamanlarında destek olmak için taziye çadırı hizmetimizi başlatıyoruz. Amacımız, vatandaşlarımızın acılarını bir nebze olsun hafifletmek ve onlara destek olmaktır. Bu tür hizmetlerle toplumsal dayanışmayı güçlendirmeyi ve insanlarımız arasında birlik ve beraberliği pekiştirmeyi hedefliyoruz” dedi.

REKLAM ALANI