Gümele Köyünde halk iftarı

Gümele Köyünde halk iftarı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 12.04.2023
659
A+
A-

Kütahya’nın Gediz İlçesine bağlı Gümele Köyünde hayırsever vatandaşlar ve Köy Muhtarı Cengiz Erkan, Gümele Köyü Din Görevlileri Mustafa Arıkan, Mahmut Esad Küpelioğlu’nun öncülüğünde köylülere yönelik iftar yemeği düzenlendi

İftar programına Kaymakam Hakan Alkan, İlçe Jandarma Komutanı İsmail Yalçın, İlçe Emniyet Müdürü Halil Konca, İlçe Müftüsü Sebahattin Turan, Siyasi Parti Temsilcileri, Belde Belediye Başkanları ve köy halkı katıldı. İftarda Kaymakam Hakan Alkan ve köy sakinleri sohbet etti.

İftar yemeğinin ardından İlçe Müftüsü Sebahattin Turan, depremde vefat edenler için birlik ve beraberliğin devamı için dua etti.

Birlik ve beraberlik içinde güzel bir iftar yemeği programı gerçekleştirdiklerini söyleyen Gümele Köyü Muhtarı Cengiz Erkan, “Düzenlemiş olduğumuz iftar programına katılan Kaymakam Hakan Alkan, İlçe Müftüsü Sebahattin Turan, MHP Milletvekili adayı Mehmet Dinç, MHP İlçe Başkanı Necdet Akel, Belde Belediye başkanlarına ve iftar programının hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

 

REKLAM ALANI