Kütahya Okullar Arası Kayak Şampiyonası Murat Dağında Yapıldı

Kütahya Okullar Arası Kayak Şampiyonası Murat Dağında Yapıldı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 13.03.2023
158
A+
A-

Kütahya Okullar arası kayak şampiyonası Murat Dağı Termal Kayak Merkezinde düzenlendi.

Kütahya Valiliği, Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Gediz Kaymakamlığı, Gediz Belediye Başkanlığı, Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen Okullar arası İl Şampiyonasına 30 sporcu katıldı.

Kayak Şampiyonasında Alp Disiplini, Snowboard, Kuzey Disiplini olmak üzere 3 farklı grupta Minikler, Küçükler, Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde sporcular zamana karşı yarıştı.

Şampiyonada Minikler kız kategorisinde Berru Keskin,  Nursem Ecrin Keskin, Elif Su Demirci, Minikler Erkek Kategorisinde Kerem Börek, Hasan İbrahim ve Beyazıt Subaşı dereceye girdiler.

Küçük Erkekler kategorisinde Ali Bertuğ Keskin, Ahmet Emir Zengin, Mehmet Yılmaz. Küçük Kızlar Kategorisinde Ayşe Tuğba Öztaş, Elvin Akgün, Yüsra Keskin dereceye girdiler.

Yıldız Kız Kayaklı Koşuda Elif İnci Keskin birinci olurken, Yıldız Kız Snowboard’da Zeynep Bilgili birinci oldu. Yıldız Kız Alp Disiplininde Ecrin Yörük birinci olurken, Yıldız Erkek Alp disiplininde Kağan Orkun Coşkun birinci oldu.

Diğer sonuçlar şu şekilde oluştu,

Genc Kızlar B 1.Hamide Pınar Subaşı, 2.Kübra Şendoğan,  Genç Erkek B Alp Disiplini

1.Arda Altınışık, Genç A Kız Alp Disiplini 1.Begüm Börek, Genç Kız A Snowboard

1.Dilay Eslem Keskin, Genç Erkek A Snowboard  1.Emre Çetin, Genç A Erkek  Kayaklı Koşu

  1. Mehmet Öztürk Selçuklu, Genç A Kız Kayaklı Koşu 1.Solmaz Yılmaz, Genç A Erkek

1.Ramazan Görkem Yüksel

Yarışmalar sonunda dereceye girenler için ödül töreni düzenlendi. Törene Gediz Kaymakamı Hakan Alkan ile protokol üyeleri ve sporcuların aileleri katıldı.

Murat Dağı’nda kayak sporunun her geçen gün geliştiğini ifade eden Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Keskin, “Bugün 30’a yakın sporcumuz yarışmalara katıldı. Dereceye giren sporcularımız Erzurum İlinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında Kütahya’yı temsil edecekler. Sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

Şampiyonada birinci olan sporcular 28-31 Mart tarihlerinde Erzurum’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılarak Kütahya’yı temsil edecekler.

 

REKLAM ALANI