Gediz’de Geleceğin Şampiyonları Yarıştı: “Minik Adımlardan Büyük Adımlara” Atletizm Yarışmaları Sona Erdi
Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde spor kültürünü yaygınlaştırmak ve yetenekli çocukları keşfetmek amacıyla düzenlenen “Minik Adımlardan Büyük Adımlara” projesi kapsamındaki Atletizm Yarışmaları tamamlandı. Geleceğin şampiyon adaylarını pistte buluşturan organizasyon, nefes kesen mücadelelere ve büyük bir heyecana sahne oldu.
Velilerin Heyecanı Görülmeye Değerdi
İlçe genelinden çok sayıda minik sporcunun katıldığı yarışmalarda çocuklar, dereceye girebilmek için pistte tüm güçleriyle mücadele etti. Tribünleri dolduran öğrenci velileri de çocuklarının bu büyük heyecanına ortak olarak yarışlar boyunca tezahüratlarla onlara destek verdi. Yarışmaların sonunda kürsüye çıkma başarısı gösteren öğrencilerin ödülleri; Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mecid Pehlivan ve Uluoymak Bir Eylül Spor Kulübü Başkanı Yakup Özalp tarafından takdim edildi.
İlçe Müdürü Mecid Pehlivan: “Geleceğin Başarılı Sporcularını Yetiştirmeye Devam Edeceğiz”
Organizasyonun ödül töreninde konuşan ve projeye dair önemli değerlendirmelerde bulunan Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mecid Pehlivan, spora ve sporcuya olan desteklerinin artarak süreceğini vurguladı. Müdür Pehlivan, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
“Gediz İlçe Spor Müdürlüğü bünyesinde hayata geçirdiğimiz ‘Minik Adımlardan Büyük Adımlara’ projesi, çocuklarımızın erken yaşta sporla tanışması ve atletizm altyapımızın güçlenmesi adına çok önemsediğimiz bir adımdır. Bugün burada pistte sergilenen azim, kararlılık ve performans bizlere geleceğe dair çok büyük bir umut verdi. Yarışmalara katılan, ter döken tüm sporcularımızı yürekten tebrik ediyorum. Bu güzel organizasyonun gizli kahramanları olan, çocuklarımızı büyük bir özveriyle hazırlayan antrenörlerimize, adil yönetimlerinden dolayı hakemlerimize ve bizlere her zaman destek veren paydaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Gediz’de sporun tabana yayılması ve geleceğin başarılı, ahlaklı milli sporcularının yetiştirilmesi adına durmaksızın çalışmaya devam edeceğiz.”
Büyük bir centilmenlik içerisinde geçen organizasyon, dereceye giren öğrencilerin protokol üyeleri, antrenörler ve aileleriyle birlikte çektirdiği hatıra fotoğrafının ardından coşkuyla sona erdi.
RECEP BAYSAL