GEDİZ PAZARINDA TRAFİK KARMAŞASI

GEDİZ PAZARINDA TRAFİK KARMAŞASI Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Cumartesi günleri kurulan halk pazarı, vatandaşlar için önemli bir alışveriş noktası olurken, düzensiz araç parkı sorunu büyük sıkıntılara yol...

GEDİZ PAZARINDA TRAFİK KARMAŞASI
REKLAM ALANI
Yayınlama: 14.10.2024
2
A+
A-

GEDİZ PAZARINDA TRAFİK KARMAŞASI

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Cumartesi günleri kurulan halk pazarı, vatandaşlar için önemli bir alışveriş noktası olurken, düzensiz araç parkı sorunu büyük sıkıntılara yol açıyor.

Özellikle Demirel Caddesi ve 150, 171, 172, 173. sokaklarda yaşanan park düzensizliği, esnafı ve diğer vatandaşları zor durumda bırakıyor. Pazar yerine gelen birçok vatandaş, araçlarını gelişigüzel park ederek, hem yaya hem de araç trafiğini engelliyor. Bu durum, bölgedeki esnafı mağdur ederken, özellikle 173. sokakta inşaatı süren hükümet konağı şantiyesine park edilen araçlar, hem işçilerin çalışmalarını aksatıyor hem de esnafa ek zorluklar çıkarıyor.

Esnaf, park eden araçların iş yerlerine ulaşımı zorlaştırdığını, hem müşteri hem de mal taşıma faaliyetlerini olumsuz etkilediğini dile getiriyor. Şantiye alanına park edilen araçların, iş güvenliğini tehlikeye attığına dikkat çekiliyor. Esnaf, sorunun çözümü için yetkililerden denetimlerin artırılmasını ve park düzenlemeleri yapılmasını talep ediyor.

REKLAM ALANI