GEDİZ’DE SPOR VE GENÇLİK PROJELERİ İÇİN ÖNEMLİ GÖRÜŞME

GEDİZ'DE SPOR VE GENÇLİK PROJELERİ İÇİN ÖNEMLİ GÖRÜŞME Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürü Bülent Küçük, Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel’i makamında ziyaret etti. Görüşmede, ilçede...

GEDİZ’DE SPOR VE GENÇLİK PROJELERİ İÇİN ÖNEMLİ GÖRÜŞME
REKLAM ALANI
Yayınlama: 11.10.2024
3
A+
A-

GEDİZ’DE SPOR VE GENÇLİK PROJELERİ İÇİN ÖNEMLİ GÖRÜŞME

Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürü Bülent Küçük, Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel’i makamında ziyaret etti. Görüşmede, ilçede gençlik ve spor alanında gerçekleştirilebilecek projeler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyarete, Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürü Bülent Küçük’ün yanı sıra Personel Şube Müdürü Bahadır Kaymakçı, Kütahya Yurt Hizmetleri Müdürü İbrahim İşçimen ve Gediz Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Figen Börek de katıldı.

Toplantıda, ilçedeki gençlik faaliyetlerinin geliştirilmesi, spor altyapısının güçlendirilmesi ve yeni projelerin hayata geçirilmesi üzerinde duruldu. Belediye Başkanı Necdet Akel, Gediz’in spor potansiyelini artırmak ve gençlere daha iyi imkânlar sunmak için çeşitli çalışmalar yürüttüklerini ifade etti. Akel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gençler ve spor alanında yapılacak her türlü iş birliğine hazır olduklarını belirtti.

Görüşmede, Gediz’deki gençlerin spora olan ilgisini artıracak ve spor altyapısını iyileştirecek projelerin önemi vurgulandı.

HABER RECEP BAYSAL

REKLAM ALANI