GEDİZ’DE “CAMİİ GENÇLİK BULUŞMASI” ETKİNLİĞİ

GEDİZ'DE "CAMİİ GENÇLİK BULUŞMASI" ETKİNLİĞİ Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında Üniversite Camii'nde "Camii Gençlik Buluşması" düzenlendi. Etkinliğe üniversite öğrencileri katıldı. Manevi Danışman...

GEDİZ’DE “CAMİİ GENÇLİK BULUŞMASI” ETKİNLİĞİ
REKLAM ALANI
Yayınlama: 11.10.2024
3
A+
A-

GEDİZ’DE “CAMİİ GENÇLİK BULUŞMASI” ETKİNLİĞİ

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında Üniversite Camii’nde “Camii Gençlik Buluşması” düzenlendi. Etkinliğe üniversite öğrencileri katıldı.

Manevi Danışman Sabriye Gençkal Fidan, “Hz Peygamber ve Şahsiyet” ile “Hz Peygamber’in mescidinde kadınlar” konularında katılımcılara bilgiler aktardı. Fidan, sohbetinde Peygamber Efendimizin hayatının gençlere örnek olmasının önemine vurgu yaptı.

Program, katılımcılara çiğ köfte ikramı ile sona erdi. Gediz Müftüsü Sebahattin Turan, etkinliğin manevi değerlerin pekiştirilmesi açısından önem taşıdığını belirterek, gençlerin dini ve sosyal konularda bilinçlenmesinin gerekliliğini ifade etti.

Bu tür etkinliklerin, gençlerin cami ile olan bağlarını güçlendirmek ve manevi değerlere olan bağlılıklarını artırmak amacıyla devam edeceği vurgulandı.

HABER RECEP BAYSAL

FOPTO GEDİZ MÜFT.

REKLAM ALANI