BAŞKAN NECDET AKEL’DEN ASKERE GİDECEK GENÇLERE MORAL DESTEĞİ

BAŞKAN NECDET AKEL’DEN ASKERE GİDECEK GENÇLERE MORAL DESTEĞİ Kütahya’nın Gediz ilçesinde Belediye Başkanı Necdet Akel, halkla iç içe olma ve vatandaşların yanında yer alma geleneğini sürdürüyor....

BAŞKAN NECDET AKEL’DEN ASKERE GİDECEK GENÇLERE MORAL DESTEĞİ
REKLAM ALANI
Yayınlama: 11.10.2024
4
A+
A-

BAŞKAN NECDET AKEL’DEN ASKERE GİDECEK GENÇLERE MORAL DESTEĞİ

Kütahya’nın Gediz ilçesinde Belediye Başkanı Necdet Akel, halkla iç içe olma ve vatandaşların yanında yer alma geleneğini sürdürüyor. Her fırsatta vatandaşların sorunlarıyla bizzat ilgilenen Akel, özel günlerde de Gedizlilerin yanında bulunarak takdir topluyor.

Son olarak Aksaklar Köyü’nde askere gidecek olan gençlerin düzenlediği eğlenceye katılan Başkan Akel, gençlere moral vererek onların heyecanına ortak oldu. Vatandaşlarla samimi bir atmosferde buluşan Akel, gençlere hayırlı tezkereler diledi ve askerlik görevlerinin başarıyla geçmesini temenni etti.

Başkan Akel: “Gençlerimizle Gurur Duyuyoruz”

Aksaklar Köyü’ndeki etkinlikte gençlerle bir araya gelen Başkan Necdet Akel, Askere gidecek olan gençlerimiz, milletimizin geleceğini koruma görevini üstleniyorlar. Onlarla gurur duyuyoruz ve onların her zaman yanındayız. Bugün burada onların heyecanına ortak olmak, onlara moral vermek bizim için bir onurdur. Gençlerimizin sağ salim vatani görevlerini yerine getirip, ailelerine kavuşmalarını temenni ediyorum. Bu tür özel anlarda halkımızla bir arada olmaya, onların sevinç ve dertlerini paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Akel’in bu tür etkinliklere katılımı, Gediz halkı tarafından takdirle karşılanırken, gençlere olan desteği de büyük beğeni topladı.

Recep baysal

Foto Necdet AKEL

REKLAM ALANI