GEDİZ’DE ÜNİVERSİTELİ GENÇLER SPORDA

GEDİZ’DE ÜNİVERSİTELİ GENÇLER SPORDA Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) işbirliğiyle "Spor'da Farkındalık"...

GEDİZ’DE ÜNİVERSİTELİ GENÇLER SPORDA
REKLAM ALANI
Yayınlama: 01.10.2024
8
A+
A-

GEDİZ’DE ÜNİVERSİTELİ GENÇLER SPORDA

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) işbirliğiyle “Spor’da Farkındalık” etkinlikleri gerçekleştiriliyor. 2024 Hareket Yılı çerçevesinde düzenlenen bu etkinlikler, üniversite öğrencilerine sporun önemini aşılamayı hedefliyor.

Her pazartesi, 200 üniversite öğrencisi Gençlik ve Spor tesislerinde bir araya gelerek çeşitli spor aktivitelerine katılıyor. Etkinlikler, gençlerin bedensel ve zihinsel gelişimine katkı sağlarken, aynı zamanda tüm toplumda spor bilincinin artmasını amaçlıyor.

Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Keskin, sporun sadece gençlerin değil, tüm toplumun gelişiminde önemli bir rol oynadığını vurgulayarak, “Gençlik ve spor, her zaman önceliğimizdir. 2024 Hareket Yılı kapsamında düzenlenen bu etkinliklerle gençlerimize spor yapma alışkanlığını kazandırmayı hedefliyoruz” dedi.

Gediz’de düzenlenen bu etkinlikler, gençlerin sosyal yaşamlarına katkı sağlarken, ilçede sporun bir yaşam biçimi haline gelmesi için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

REKLAM ALANI