ILICA’DA YATIRIMLAR TAM GAZ DEVAM EDİYOR

ILICA’DA YATIRIMLAR TAM GAZ DEVAM EDİYOR Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Ilıca Termal Turizm Merkezi, bölgenin turizm merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, ilçenin...

ILICA’DA YATIRIMLAR TAM GAZ DEVAM EDİYOR
REKLAM ALANI
Yayınlama: 30.09.2024
9
A+
A-

ILICA’DA YATIRIMLAR TAM GAZ DEVAM EDİYOR

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Ilıca Termal Turizm Merkezi, bölgenin turizm merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, ilçenin turizm potansiyelini artırmak amacıyla Ilıca Termal Turizm Merkezi’nde devam eden özel banyo ve çevre düzenlemesi, yeşil alan düzenlemesi, kamelya ve park çalışmalarını yerinde inceledi.

Ziyaretçilerin daha iyi hizmet alabilmesi için çalışmalara devam ettiklerini belirten Başkan Akel, “Ilıca Termal Turizm Merkezi, bölgenin turizm merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Burada yapılan yatırımlar, hem yerel ekonomiyi canlandıracak hem de ilçemizi sağlık ve dinlenme turizmi açısından önemli bir cazibe merkezi haline getirecektir” dedi.

Yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Akel, Ilıca Termal Turizm Merkezi’nin potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

REKLAM ALANI