YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZUNDA SONA YAKLAŞILDI

YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZUNDA SONA YAKLAŞILDI Kütahya’nın Gediz ilçesinde, yapımı devam eden yarı olimpik yüzme havuzunda sona yaklaşılırken Başkan Necdet Akel havuz inşaatında inceleme gerçekleştirdi. 2021 yılı...

YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZUNDA SONA YAKLAŞILDI
REKLAM ALANI
Yayınlama: 30.09.2024
2
A+
A-

YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZUNDA SONA YAKLAŞILDI

 

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, yapımı devam eden yarı olimpik yüzme havuzunda sona yaklaşılırken Başkan Necdet Akel havuz inşaatında inceleme gerçekleştirdi.

 

2021 yılı Aralık ayından bu yana devam eden çalışmalarda havuzun birçok eksiğinin giderilmesinin ardından açılış için gün saymaya başladı.

Hem yaz hem de kış aylarında vatandaşlara hizmet verecek bu tesisin, gençlerin spor yapma imkânlarını artıracağı bildirilirken, böyle bir yatırımın sosyal anlamda Gedizlilere büyük katkı vereceği belirtildi.

Konuyla ilgili konuşan Belediye Başkanı Necdet Akel, “Yarı Olimpik Yüzme Havuzu projesinin tamamlanmasıyla birlikte ilçemizde spor altyapısı gelişerek, çocuklarımıza sağlıklı bir yaşam için önemli fırsatlar sunacaktır. Yüzme havuzumuzun, hem yaz hem de kış aylarında kullanıma açık olmasıyla birlikte, her mevsim spor yapmak isteyenler için ideal bir alan sunarak, toplumda sağlıklı yaşam bilincinin artmasına ve yüzme sporunun yaygınlaşmasına katkılar sağlayacaktır” dedi.

İnşaat alanında çalışan ekiple de bir araya gelen Başkan Akel, projenin zamanında tamamlanması için gereken tüm desteği vereceklerini belirtti.

REKLAM ALANI