GEDİZLİ KIZLAR GASTRONOMİ FESTİVALİNE KATILACAK

GEDİZLİ KIZLAR GASTRONOMİ FESTİVALİNE KATILACAK Kütahya’nın Gediz ilçesindeki Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 27-28 Eylül 2024 tarihlerinde Afyonkarahisar’da gerçekleştirilecek 6. Uluslararası Gastro Afyon Turizm ve...

GEDİZLİ KIZLAR GASTRONOMİ FESTİVALİNE KATILACAK
REKLAM ALANI
Yayınlama: 30.09.2024
1
A+
A-

GEDİZLİ KIZLAR GASTRONOMİ FESTİVALİNE KATILACAK
Kütahya’nın Gediz ilçesindeki Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 27-28 Eylül 2024 tarihlerinde Afyonkarahisar’da gerçekleştirilecek 6. Uluslararası Gastro Afyon Turizm ve Lezzet Festivali’ne katılacak.
Festival, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın da katılımıyla renklenecek. Yerli ve yabancı birçok ünlü şefin yer alacağı bu etkinlikte, Gediz Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Bölümünde eğitim gören dört kız öğrenci, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Öztürk’ün sponsorluğunda yarışacak.
Konuyla ilgili olarak Başkan Öztürk, katılımcı gençlere başarılar dileyerek, “Bu tür yarışmalara katılmak, gençlerimizin oradaki atmosferi görmesi açısından büyük önem taşıyor. Derece elde etsinler ya da etmesinler, bu deneyim onların kariyerleri için değerli olacaktır” dedi.
Okul Müdürü Mustafa Aslan da Başkan Öztürk’e verdiği destek için teşekkür ederek, öğrencilerin bu fırsattan en iyi şekilde faydalanacaklarını belirtti. Bu festival, gençlerin gastronomi alanındaki yeteneklerini geliştirmeleri için büyük bir adım niteliğinde.

REKLAM ALANI