GEDİZ’DE “PEYGAMBERİMİZ VE ŞAHSİYET İNŞASI” PANELİ DÜZENLENDİ

GEDİZ'DE "PEYGAMBERİMİZ VE ŞAHSİYET İNŞASI" PANELİ DÜZENLENDİ Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Müftülük tarafından Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında "Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası" konulu...

GEDİZ’DE “PEYGAMBERİMİZ VE ŞAHSİYET İNŞASI” PANELİ DÜZENLENDİ
REKLAM ALANI
Yayınlama: 26.09.2024
8
A+
A-

GEDİZ’DE “PEYGAMBERİMİZ VE ŞAHSİYET İNŞASI” PANELİ DÜZENLENDİ

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Müftülük tarafından Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında “Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası” konulu bir panel gerçekleştirildi.

Gediz Kültür Merkezi’nde düzenlenen panele, Gediz Belediye Başkan Yardımcısı Bayram sarı, Kütahya Barosu Gediz Temsilcisi Av. Umahan keskin, İlçe Müftüsü Sebahattin turan, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ömer Faruk söylev, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İslam Tarihi Ana Bilim Dalı Dr. Öğr. Mehmet Emin yağcı, din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Panelde konuşan uzmanlar, Peygamberimizin hayatının örnek alınmasının bireylerin şahsiyet gelişimine katkısını vurguladı. Katılımcılar, etkinliğin ardından yapılan tartışmaların, toplumda değerlerin pekişmesine önemli bir katkı sağladığını belirtti.

Bu anlamlı etkinlik, katılımcılara Peygamberimizin öğretilerini daha iyi anlama fırsatı sundu.

REKLAM ALANI