GEDİZ’DE EĞİTİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

GEDİZ'DE EĞİTİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ Kütahya’nın Gediz ilçesinde 2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte, Kaymakam Hakan Alkan başkanlığında güvenlik toplantısı yapıldı. Toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Sarı,...

GEDİZ’DE EĞİTİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
REKLAM ALANI
Yayınlama: 26.09.2024
3
A+
A-

GEDİZ’DE EĞİTİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kütahya’nın Gediz ilçesinde 2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte, Kaymakam Hakan Alkan başkanlığında güvenlik toplantısı yapıldı. Toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Sarı, İlçe Emniyet Müdürü Barış Tosun, İlçe Jandarma Komutanı İsmail Yalçın ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bahadur da katıldı.

Gediz genelinde güvenli ve huzurlu bir eğitim ortamı sağlamak için okullar ve çevresinde alınacak tedbirleri görüşmek için yapılan toplantıda, uyuşturucu ve madde bağımlılığıyla mücadele çerçevesinde okul çevrelerinde yürütülen önlemlerin etkinliğinin artırılması ve öğrenci servislerinin denetlenmesi konuları ele alındı.

Kaymakam Hakan Alkan, toplantıda alınan kararların önemine dikkat çekerek, “Güvenli bir eğitim ortamı sağlamak için tüm kurumlarımızla iş birliği içinde çalışmalıyız” ifadelerini kullandı.

Gediz’deki güvenlik önlemlerinin kararlılıkla uygulanacağı bildirildi.

REKLAM ALANI