GEDİZ BELEDİYE BAŞKANI NECDET AKEL İSTANBUL’DA ÇIKARMA YAPTI

GEDİZ BELEDİYE BAŞKANI NECDET AKEL İSTANBUL’DA ÇIKARMA YAPTI Kütahya'nın Gediz ilçesi Belediye Başkanı Necdet Akel, memleketi için önemli bir İstanbul çıkarması gerçekleştirdi. Başkan Akel, Ticaret ve...

GEDİZ BELEDİYE BAŞKANI NECDET AKEL İSTANBUL’DA ÇIKARMA YAPTI
REKLAM ALANI
Yayınlama: 26.09.2024
20
A+
A-

GEDİZ BELEDİYE BAŞKANI NECDET AKEL İSTANBUL’DA ÇIKARMA YAPTI

Kütahya’nın Gediz ilçesi Belediye Başkanı Necdet Akel, memleketi için önemli bir İstanbul çıkarması gerçekleştirdi. Başkan Akel, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Öztürk ve Gediz Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Başol ile birlikte, Gediz’e katma değer sağlayan önemli firmalardan Nursan Kablo’yu ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, Nursan Kablo CEO’su Kaan Yamakoğlu ile Gediz’e yapılacak yeni yatırımlar üzerine istişarelerde bulunuldu. Başkan Akel, bu ziyaret hakkında yaptığı açıklamada, “Nursan Kablo’nun Gediz’e yapacağı yatırımlar, ilçemizin ekonomik gelişimi açısından büyük önem taşıyor. Bu tür işbirlikleri, hem yerel ekonomimizi güçlendirecek hem de iş fırsatlarını artıracaktır. Gediz’in potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Başkan Akel ve beraberindeki heyet, Gediz için stratejik öneme sahip bu yatırım görüşmelerinin sonuçlarını merakla bekliyor.

REKLAM ALANI