GEDİZ’DE ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET VE YATIRIMLAR HAKKINDA GÖRÜŞMELER GERÇEKLEŞTİ

GEDİZ’DE ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET VE YATIRIMLAR HAKKINDA GÖRÜŞMELER GERÇEKLEŞTİ Kütahya’nın Gediz ilçesi, anlamlı bir ziyarete ev sahipliği yaptı. Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava...

GEDİZ’DE ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET VE YATIRIMLAR HAKKINDA GÖRÜŞMELER GERÇEKLEŞTİ
REKLAM ALANI
Yayınlama: 13.09.2024
6
A+
A-

GEDİZ’DE ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARET VE YATIRIMLAR HAKKINDA GÖRÜŞMELER GERÇEKLEŞTİ

Kütahya’nın Gediz ilçesi, anlamlı bir ziyarete ev sahipliği yaptı. Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Mustafa Baş ve Birleşmiş Milletler Büyükelçisi Yunus Altıngemi, ilçeye gerçekleştirdikleri ziyaret kapsamında şehit aileleriyle bir araya geldiler.

Heyetin ilk durakları Gediz Kaymakamlığı oldu. Kaymakam Hakan Alkan, şehit aileleriyle buluşmada kendilerine eşlik etti. Şehit ailelerine hediye takdiminde bulunan heyet, ailelerin ihtiyaç ve taleplerini dinleyerek onlarla sohbet etti.

Ziyaretin bir diğer önemli durağı Gediz Belediyesi oldu. Belediye Başkanı Necdet Akel ve Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Öztürk ile bir araya gelen Hava Tuğgeneral Mustafa Baş ve Büyükelçi Yunus Altıngemi, ilçede yapılan yatırımlar ve gelecekte planlanan projeler hakkında bilgi aldılar.

Belediye Başkanı Akel, Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken ilçenin gelişimi ve yapılacak olan projeler hakkında bilgi vererek, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Mustafa Baş ve Birleşmiş Milletler Büyükelçisi Yunus Altıngemi’ye nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Ziyaretin ardından heyet, Gediz ilçesinin gelişimi ve şehit ailelerine yönelik hizmetlerin artırılması konusunda olumlu görüşler belirtti.

REKLAM ALANI