GEDİZ’DE YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ 7 BİN 500 ÖĞRENCİ İLE BAŞLADI

GEDİZ’DE YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ 7 BİN 500 ÖĞRENCİ İLE BAŞLADI Kütahya'nın Gediz ilçesinde 2024-2025 eğitim öğretim yılı coşkulu bir başlangıç yaptı. İlçede bulunan 57 okul...

GEDİZ’DE YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ 7 BİN 500 ÖĞRENCİ İLE BAŞLADI
REKLAM ALANI
Yayınlama: 10.09.2024
9
A+
A-

GEDİZ’DE YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ 7 BİN 500 ÖĞRENCİ İLE BAŞLADI

Kütahya’nın Gediz ilçesinde 2024-2025 eğitim öğretim yılı coşkulu bir başlangıç yaptı. İlçede bulunan 57 okul ve eğitim kurumu, toplamda 7 bin 500 öğrenci ve 768 eğitim personeliyle kapılarını yeniden açtı. Yeni eğitim dönemine hazırlıklarını tamamlayan okullar, öğrenciler ve öğretmenler sabahın erken saatlerinde okullarda buluşarak, yeni dönemin heyecanını yaşadı.

Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, okullarda eğitim kalitesini artırmak ve öğrencilere daha iyi olanaklar sunmak amacıyla yapılan çalışmaların devam edeceğini belirtti. Okulların fiziki altyapısının güçlendirilmesi ve teknolojik donanımların yenilenmesi gibi projelerin öncelik kazandığı bu eğitim-öğretim döneminde, öğrencilere verimli bir öğrenim yılı sunulması hedefleniyor.

2024-2025 Eğitim Öğretim yılının başlaması ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bahadur, “Yeni bir eğitim öğretim yılıbaşlıyor. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’yle yeni bir öğrenme serüveni ve her bir okulumuzda yeni bir hikâye başlıyor. Okullarımız hazır Biz hazırız” dedi.

İlk dersimiz “Çanakkale’den Gazze’ye Bağımsızlık Ruhu ve Vatan Sevgisi” temasıyla, Vatan ve Millet sevgisi, Bağımsızlık Ruhunun içselleştirilmesi yanında, öğrencilerimizin tarihine ve kültürel mirasına sahip çıkmalarına işaret edileceğini belirten Müdür Bahadur, “Değerli Yönetici ve öğretmenlerimiz; zorlu ancak bir o kadar anlamlı, kıymetli bu yolculukta muvaffakiyetler diliyorum. Başarı; bu ulvî sorumluluğu birlikte omuzlayarak, gayretli ve fedakarca çalışmakla mümkün olacaktır” şeklinde konuştu.

Velilere de seslenen Bahadur, “Kıymetli Anne-Babalar, Eğitim ailede başlar” sözünün ruhuna uygun olarak çocuklarımıza iyi bir model olmalı, okul-aile  işbirliği ve öğretmenlerimizle saygın bir münasebet içinde,  çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmelerine katkı sağlamalı, onların takipçisi olmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılının, bu vesileyle İlköğretim Haftasının hayırlı olmasını, tüm  eğitim camiamız ve paydaşlarımız adına başarılı geçmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI