Gediz’de Kaybolan Şahıs İçin Arama Çalışmaları Üçüncü Gününe Girdi

Gediz'de Kaybolan Şahıs İçin Arama Çalışmaları Üçüncü Gününe Girdi Kütahya'nın Gediz ilçesinde kaybolan Osman Nuri Öztürk için başlatılan arama çalışmaları üçüncü gününe girdi. 31 Ağustos Cumartesi...

Gediz’de Kaybolan Şahıs İçin Arama Çalışmaları Üçüncü Gününe Girdi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 03.09.2024
34
A+
A-

Gediz’de Kaybolan Şahıs İçin Arama Çalışmaları Üçüncü Gününe Girdi

Kütahya’nın Gediz ilçesinde kaybolan Osman Nuri Öztürk için başlatılan arama çalışmaları üçüncü gününe girdi. 31 Ağustos Cumartesi günü Yenikent Beldesi Gölcük Mahallesi’ndeki evinden çıkan 55 yaşındaki Öztürk’ten henüz bir iz bulunamadı.

Arama çalışmaları, AFAD personelinin yanı sıra Afyonkarahisar arama kurtarma ekiplerinden oluşan 50 kişilik grup, Gediz İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler ve Gölcük Mahalle halkının katılımıyla sürdürülüyor. Ekipler, çeşitli bölgelerde titizlikle Osman Nuri Öztürk’e ait bir iz arıyor.

Konuyla ilgili bilgi veren Mahalle Muhtarı Akın Alkan, “Osman Nuri Öztürk’ün kaybolduğunun duyulmasının ardından, mahalle halkımız ve çeşitli kurtarma ekipleri seferber oldu. Üç gündür yoğun bir şekilde yapılan arama çalışmalarında henüz bir bulguya ulaşamadık. Tüm ekiplerimiz, her türlü olasılığı değerlendirerek Osman Nuri Öztürk’ü bulmak için canla başla çalışıyor. Vatandaşlarımızdan, bu süreçte sabırlı olmalarını ve herhangi bir bilgi sahibi olmaları durumunda yetkililere başvurmalarını rica ediyoruz” şeklinde konuştu.

Arama çalışmaları, bölgede yoğun bir şekilde devam ediyor.

REKLAM ALANI