GEDİZ’DE MURAT DAĞI GENÇLİK KAMPI TESLİM EDİLDİ

GEDİZ’DE MURAT DAĞI GENÇLİK KAMPI TESLİM EDİLDİ Kütahya'nın Gediz ilçesinde yapımı tamamlanan Murat Dağı Gençlik Kampı, son kontrollerin ardından teslim alındı. 2021 yılı Ağustos ayında ihalesi...

GEDİZ’DE MURAT DAĞI GENÇLİK KAMPI TESLİM EDİLDİ
REKLAM ALANI
Yayınlama: 26.08.2024
10
A+
A-

GEDİZ’DE MURAT DAĞI GENÇLİK KAMPI TESLİM EDİLDİ

Kütahya’nın Gediz ilçesinde yapımı tamamlanan Murat Dağı Gençlik Kampı, son kontrollerin ardından teslim alındı. 2021 yılı Ağustos ayında ihalesi yapılan kampın inşaatı, yüklenici firmanın sözleşmeyi tek taraflı fesih etmesinin ardından 2022 yılı Ekim ayında yeniden ihale edildi. Kamp, son olarak Gediz Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile yüklenici firma arasında yapılan protokol ile teslim edildi.

Gediz Gençlik ve Spor Müdürü Muhammed Keskin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Kütahya’mızın Gediz’imizin 215 yatak kapasiteli, 8 binadan oluşan, 56 odalı, olimpik yüzme havuzuna sahip, 205 seyirci kapasiteli spor salonu bulunan ve 32 oyunluk macera ip parkuruyla birçok etkinlik alanına sahip Murat Dağı Gençlik Kampı’nı teslim aldık. Kütahya’mıza, Gediz’imize ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.

Kamp, modernizasyon işlemlerinin tamamlanmasının ardından Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından teslim alındı. Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Keskin ve komisyon üyeleri, teslim alma işlemlerini başarıyla gerçekleştirdi. Bu yeni tesis, Gediz’e önemli bir değer kazandırdı.

Haber foto recep baysal

 

REKLAM ALANI