MİNİK ÖĞRENCİDEN ANLAMLI BAĞIŞ: KUMBARASINI FİLİSTİN’E GÖNDERDİ

MİNİK ÖĞRENCİDEN ANLAMLI BAĞIŞ: KUMBARASINI FİLİSTİN’E GÖNDERDİ Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Kurtuluş İlköğretim Okulu Yaz Kur’an Kursu öğrencisi Elif Eğilmez, kumbarasında biriktirdiği harçlıkları Filistin’e bağışladı. Elif Eğilmez,...

MİNİK ÖĞRENCİDEN ANLAMLI BAĞIŞ: KUMBARASINI FİLİSTİN’E GÖNDERDİ
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.08.2024
4
A+
A-

MİNİK ÖĞRENCİDEN ANLAMLI BAĞIŞ: KUMBARASINI FİLİSTİN’E GÖNDERDİ

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Kurtuluş İlköğretim Okulu Yaz Kur’an Kursu öğrencisi Elif Eğilmez, kumbarasında biriktirdiği harçlıkları Filistin’e bağışladı. Elif Eğilmez, hocası Kader Dağdelen rehberliğinde, kumbarasını Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Gediz Şubesi’ne teslim ederek, Filistinli mazlumlara ulaştırılmasını sağladı.

TDV Gediz Şube Başkanı ve İlçe Müftüsü Sebahattin Turan, bağışı teslim alırken duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Tüm dünya Filistin’de yaşanan zulme sessiz kalırken, bedeni küçük, gönlü kocaman bir yavrumuz, Filistinli çocukların yaşadığı acıya duyarsız kalmayarak kumbarasını bağışladı. Merhameti ve iyiliği kuşanmış yüreği güzel bu evladımızın yetişmesinde emeği geçen başta ailesi olmak üzere kurs hocalarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Minik öğrenci Elif Eğilmez ise bağış yapmanın kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, “Filistinli çocuklar için bir şeyler yapabildiysem, çok sevindim. Onların acılarını dindirebilirsem ne mutlu bana” dedi.

HABER RECEP BAYSAL

FOTO GEDİZ MÜFTÜLÜĞÜ

 

REKLAM ALANI