Gediz Belediyesi’nden “Daha Yeşil Bir Gediz” Projesi

Gediz Belediyesi’nden "Daha Yeşil Bir Gediz" Projesi Kütahya’nın Gediz ilçesinde Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçede bulunan yeşil alanları artırmak ve vatandaşlara daha güzel bir çevre...

Gediz Belediyesi’nden “Daha Yeşil Bir Gediz” Projesi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.08.2024
5
A+
A-

Gediz Belediyesi’nden “Daha Yeşil Bir Gediz” Projesi

 

Kütahya’nın Gediz ilçesinde Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçede bulunan yeşil alanları artırmak ve vatandaşlara daha güzel bir çevre sunmak amacıyla başlattığı çalışmaları hız kesmeden sürdürüyor.

“Daha Yeşil Bir Gediz” sloganıyla hareket eden ekipler, Gediz’in dört bir yanındaki park ve bahçelerde gerçekleştirilen peyzaj düzenlemeleriyle, şehirde estetik bir görünüm sağlanıyor. Çim biçme çalışmalarıyla yeşil alanların bakımı düzenli olarak yapılırken, çiçek adalarıyla da renkli ve canlı bir atmosfer kazandırılıyor.

Konuyla ilgili Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, yapılan çalışmaların şehrin çevresel kalitesini artırmak ve vatandaşların daha yaşanabilir bir şehirde yaşamalarını sağlamak adına önemli bir adım olduğunu belirtti. Ayrıca, sürdürülebilir yeşil alan yönetimiyle Gediz’in doğal güzelliklerinin korunarak gelecek nesillere aktarılmasının hedeflendiği vurgulandı.

Recep baysal

Gediz bld

 

REKLAM ALANI