GEDİZ BELEDİYESİ YABANCI ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI

GEDİZ BELEDİYESİ YABANCI ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI Kütahya'nın Gediz ilçesinde, uluslararası öğrenciler Gediz Belediyesini ziyaret etti. "On The Map (Harita)" projesi kapsamında İspanya, Çin, Romanya, Brezilya, Mısır ve Fas’tan...

GEDİZ BELEDİYESİ YABANCI ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI
REKLAM ALANI
Yayınlama: 09.08.2024
13
A+
A-

GEDİZ BELEDİYESİ YABANCI ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI

 

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, uluslararası öğrenciler Gediz Belediyesini ziyaret etti.

“On The Map (Harita)” projesi kapsamında İspanya, Çin, Romanya, Brezilya, Mısır ve Fas’tan gelen öğrenciler, Gediz Belediyesi’ni ziyaret ederek yerel kültürü yakından tanıma fırsatı buldular.

Gediz Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Paksoy, başkanlık makamında ağırladığı misafir öğrencilere nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Ziyaret çerçevesinde gerçekleştirilen etkinlikler ve geziler sayesinde öğrenciler, Gediz’in tarihi ve kültürel zenginliklerini keşfetti. Murat Dağı Termal Turizm Merkezi de program kapsamında tanıtılarak, bölgenin turistik değerleri öğrencilere aktarıldı.

Başkan Yardımcısı Mehmet Paksoy, programın Gediz’e uluslararası ilgiyi artıracağı ve farklı ülkelerden gelen öğrencilerin Gediz’i daha geniş bir kitleye tanıtacakları görüşünü dile getirdi. Öğrenciler, program sayesinde Gediz’in kültürel mirasını ve doğal güzelliklerini deneyimleme fırsatı buldu.

Haber recep baysl

Foto gediz bld.

 

REKLAM ALANI