TARHANA FESTİVALİ YÜZME YARIŞMASI DÜZENLENDİ

TARHANA FESTİVALİ YÜZME YARIŞMASI DÜZENLENDİ 20.si Düzenlenen Gediz Geleneksel Tarhana Festivaline destek ve farkındalık amaçlı Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü tarafından Tarhana Festivali Yüzme Yarışması...

TARHANA FESTİVALİ YÜZME YARIŞMASI DÜZENLENDİ
REKLAM ALANI
Yayınlama: 01.08.2024
2
A+
A-

TARHANA FESTİVALİ YÜZME YARIŞMASI DÜZENLENDİ

20.si Düzenlenen Gediz Geleneksel Tarhana Festivaline destek ve farkındalık amaçlı Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü tarafından Tarhana Festivali Yüzme Yarışması gerçekleştirildi.

Gediz Kaymakamı Hakan Alkan ve Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel’in gençlere desteği ile başlayan 339 sporcunun katıldığı yüzme yarışması görevli antrenörler eşliğinde yapıldı.

Dereceye giren sporculara madalyaları Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Keskin tarafından verildi.

Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Keskin “Tarhana Festivali Gediz’in önemli bir değeri. Sporcularımızla turnuva ve yarışmalar düzenleyerek farkındalığı artırmak istiyoruz. Spor okullarımızda şuan binlerce sporcu var ve bir bölümü Şehir dışından gelen gençler. Bizlerde Gediz’imizin değerlerini anlatarak Gediz Kaymakamlığı ve Gediz Belediyemizin etkinliklerine destek vermeye çalışıyoruz” dedi.

Haber-Fotoğraf: Firdevs Yanku

 

 

 

 

 

20.si Düzenlenen Gediz Geleneksel Tarhana Festivaline destek ve farkindalık amaclı  Tarhana Festivali Yüzme Yarısmaları 339 sporcu arasında duzenlenerek ödüllar sahiplerini buldu.

Geduz Kaymakami Hakan Alkan ve Gediz Belediye Baskani Necdet Akel in genclere mesaji ile baslayan yuzme yarışmalarında dereceye giren sporculara madalyaları Gediz Genclik ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Keskin tarafından verildi.

Keskin Tarhana Festivali Gedizin bir degeri ve Sporcularimizla turnuva ve yarısmalar duzenleyerek farkındalığı artırmak istiyoruz. Spor okullarımızda şuan binlerce sporcu var ve bir bölümü sehir dısından gelen gencler. Bizlerde Gedizimizin değerlerini anlatarak Gediz Kaymakamlığı ve Gediz Belediyemizin etkinliklerine destek vermege calışiyoruz dedi

 

 

 

 

Yüzme Bilmeyen Kalmasın projesine günden güne ilgi rağbet artıyor.

Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlügü portatif yüzme havuzunda 339 sporcu egitim görüyor.4 grup olarak hafya 2 veya 3 gün egitim olan sporcular doyasiya egleniyor.

REKLAM ALANI