GELENEKSEL GEDİZ TARHANA FESTİVALİ’NDE TOPLU SÜNNET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

GELENEKSEL GEDİZ TARHANA FESTİVALİ’NDE TOPLU SÜNNET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ Geleneksel Gediz Tarhana Festivali etkinlikleri kapsamında Gediz Kaymakamlığı ve Gediz Belediye Başkanlığı işbirliğiyle gerçekleştirilen Sünnet Şöleni, Park...

GELENEKSEL GEDİZ TARHANA FESTİVALİ’NDE TOPLU SÜNNET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ
REKLAM ALANI
Yayınlama: 01.08.2024
2
A+
A-

GELENEKSEL GEDİZ TARHANA FESTİVALİ’NDE TOPLU SÜNNET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

 

  1. Geleneksel Gediz Tarhana Festivali etkinlikleri kapsamında Gediz Kaymakamlığı ve Gediz Belediye Başkanlığı işbirliğiyle gerçekleştirilen Sünnet Şöleni, Park Orman Kafe’de düzenlendi.

Gediz Belediyesi tarafından başlatılan kayıt süresince bu yıl 12 çocuk sünnet olmak için müracaat etti. Gediz Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Op. Dr. Canberk Toy tarafından sünnet edilen çocuklar kıyafetlerini giyerek aileleriyle birlikte Park Orman Kafe’ye geldi.

Okunan Mevlid-i Şerif’in ardından düzenlenen törene; Gediz Kaymakamı Hakan Alkan, Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel, Mhp Gediz İlçe Başkanı Fatih Aydın , Gediz Protokolü ve aileler katıldı.

Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel ‘’ Kıymetli hemşerilerim öncelikle Gediz Tarhana Festivali ve Tarım fuarı kapsamında düzenlenen sünnet şölenine katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim. Sünnet geleneği bizim bir örfümüz adetimiz. Bu kapsamda sünnet olan çocuklarımıza ve ailelerini tebrik ediyorum. İnşallah rabbim mürüvvetlerini de göstermelerini nasip eyler. Bu organizasyonda emeği geçen Sayın kaymakamımıza , kaymakamlık çalışanlarımıza , Gediz belediyemize ve çalışanlarımıza teşekkür ederim. Aksam da konserimize düğün eşliğinde herkesi bekleriz.’’ dedi.

Okunan Mevlidi-i Şerif’in ardından gönüllerince eğlenen çocuklar ve yakınları daha sonra düzenlenen sünnet konvoyuna katıldı. Konvoyun ardından Sünnet şöleninde sünnet olan çocuklara ve ailelerine protokol üyeleri tarafından gram altın hediyesi verildi.

Toplu hatıra fotoğrafının ardından yemek ikramı ile birlikte program sona erdi.

 

REKLAM ALANI