GEDİZLİ MÜZİSYENLER TARHANA FESTİVALİNDE KONSER VERDİ

GEDİZLİ MÜZİSYENLER TARHANA FESTİVALİNDE KONSER VERDİ Kütahya’nın Gediz İlçesinde 20.si düzenlenen geleneksel Tarhana Festivali konserinde Gediz’in yerli müzisyenleri yer aldı.Gediz Açık Hava Sahnesinde düzenlenen ‘Gediz Müzisyenleri’...

GEDİZLİ MÜZİSYENLER TARHANA FESTİVALİNDE KONSER VERDİ
REKLAM ALANI
Yayınlama: 01.08.2024
6
A+
A-

GEDİZLİ MÜZİSYENLER TARHANA FESTİVALİNDE KONSER VERDİ

Kütahya’nın Gediz İlçesinde 20.si düzenlenen geleneksel Tarhana Festivali konserinde Gediz’in yerli müzisyenleri yer aldı.Gediz Açık Hava Sahnesinde düzenlenen ‘Gediz Müzisyenleri’ konseri, tanınan yerli düğün müzisyenleri, öğretmen, alaylı ve eğitimli orkestradan oluşuyor. Gedizlilerin aşina olduğu isimler Vehbi Kumtaş, Mustafa Akgün, Nihat Türkmen, Mustafa Karabacak, Murat Saygı, Nadir Akgün, Berke Saygı, Mustafa Özbaş ve Mehmet Can Aydın türkü ve şarkılarla halka keyifli bir akşam yaşattı.

GEDİZ BELEDİYE BAŞKANI GEDİZ PAZARI OYNADI

Konserde vatandaşların yoğun isteği üzerine Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel ve meclis üyeleri şarkılar eşliğinde Gediz Pazarı oynadı.Düzenlenen konsere Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel,MHP İlçe Başkanı Fatih Aydın, İlçe Protokol Üyeleri,, STK Temsilcileri, Mahalle ve Köy Muhtarları, Basın Mensupları ve vatandaşlar katıldı.Konser sonunda sanatçılara ödülleri teslim edildi.

REKLAM ALANI